Skip to content

Τώρα,
το Brand σας φοριέται!

Αναδεικνύουμε κάθε Brand μετατρέποντάς το στο πιο δημιουργικό και περιβαλλοντικά βιώσιμο κόσμημα στον κόσμο!

Εξασφαλίστε τώρα τη συνεργασία σας με τη Joolify
σε τρία απλά βήματα:

witness the Joolify Effect

Ανακαλύψτε γιατί η Joolify αξίζει να γίνει συνεργάτης σας, ενισχύοντας την εικόνα του brand σας.

1

Create your Joollion

Επιλέξτε τη βάση, δηλαδή το Joolet, και σχεδιάστε μαζί μας το Branded Joollion που σας εκφράζει.

2

Spread the
word

Δείξτε και δείτε το Brand σας να φοριέται από το κοινό-στόχο σας και ξεκλειδώστε νέες επικοινωνιακές προοπτικές!

3

Με τη Joolify το Brand σας κυριολεκτικά φοριέται σε μορφή κοσμήματος Joollion και πάει παντού, πάνω σε ένα βραχιόλι, δαχτυλίδι, σκουλαρίκι, μενταγιόν ή μανικετόκουμπο!

Η Joolify δημιουργεί το δικό σας custom Joollion με το Logo, Symbol, ή οποιοδήποτε άλλο εικαστικό στοιχείο αντιπροσωπεύει τις αξίες του Brand σας, ώστε να επικοινωνήσετε τη μοναδικότητά του με τον πλέον ευπαρουσίαστο και πρωτότυπο τρόπο που θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα των πελατών και των συνεργατών σας!

Σημαντικά πλεονεκτήματα για το Brand σας:

  • Προσεγγίστε πιο αποτελεσματικά το κοινό-στόχο σας και χτίστε πιο άμεσες και ουσιαστικές σχέσεις μαζί του, καθώς το Brand σας δεν προβάλλεται με τους συνηθισμένους τρόπους διαφήμισης/επικοινωνίας αλλά κυριολεκτικά φοριέται!
  • Αναδείξτε το Sustainability Branding: Δώστε έμφαση στον βιώσιμο χαρακτήρα του Brand σας, καθώς για κάθε νέο Joollion εξοικονομούνται ρύποι από εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) προς το περιβάλλον που ισοδυναμούν με την ανακύκλωση 10 κουτιών αλουμινίου.
  • Οι πελάτες σας γίνονται Brand Ambassadors και δυναμικοί υποστηρικτές σας, χωρίς να τους το ζητήσετε, χάρη στα custom Joollions που φοράνε με το δικό σας design και branding. Τα Joollions και τα Joolets μιλάνε από μόνα τους! Θα δείξουν παντού τα καινοτόμα κοσμήματά τους και το Brand σας θα αποκτήσει μεγαλύτερο exposure.
  • Εκμεταλλευτείτε τα δικά σας μοναδικά κοσμήματα Joolify στη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας σας. Δημιουργήσετε μοναδικές καμπάνιες μάρκετινγκ με βάση τα Joollions που εμπνέονται από το Βrand σας και ανακαλύψτε έναv νέο, πρωτότυπο και αποτελεσματικό τρόπο για να ενδυναμώσετε τη σχέση με το κοινό σας και να αυξήσετε τη δύναμη της εικόνας του.

FAQ

Γιατί Joolify;

Γιατί δημιουργούμε κοσμήματα που ευνοούν τη δημιουργικότητα των ανθρώπων, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Τι σημαίνει η λέξη Joolify;

Η λέξη joolify (modify your jools) είναι ένα ρήμα που έχουμε δημιουργήσει για να εξηγήσουμε τον τρόπο με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα σε άτομα όλων των ηλικιών και φύλων να μετατραπούν σε δημιουργούς των κοσμημάτων που φοράνε στην καθημερινότητά τους με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Πώς λειτουργούν τα κοσμήματα Joolify;

Το concept της Joolify για να λειτουργήσει απαιτεί την ύπαρξη των εναλλασσόμενων tops μας (Joollions) και των «κοσμημάτων-βάσεων» (Joolets) τα οποία φιλοξενούν τα Joollions. Ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα δύο μέρη «συνεργάζονται» είναι πολύ απλός και μπορείτε να τον ανακαλύψετε παρακολουθώντας το αντίστοιχο βίντεο:

Τι είναι τα joollions;

Τα Joollions (millions of jools) είναι τα εναλλασσόμενα tops της Joolify, τα οποία συνδυάζονται με τα κοσμήματα-βάσεις μας, τα Joolets.
Το μήνυμα της Joolify μέσω των Joollions είναι απλό και ελκυστικό: δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει μόνος του “αμέτρητους” συνδυασμούς κοσμημάτων, με σκοπό να εκφράσει το styling, τη διάθεση και τα συναισθήματά του μέσα από το brand της Joolify, με μοναδικό και καινοτόμο τρόπο.

Τι είναι τα joolets;

Τα Joolets είναι τα καινοτόμα κοσμήματα-βάσεις (δηλαδή δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν κτλ.) που η Joolify σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ελλάδα. To Joolet (υποκοριστικό του jool) από μόνο του δεν θεωρείται ολοκληρωμένο κόσμημα, μιας και του λείπει το Joollion που το συμπληρώνει.

Γιατί τα κοσμήματα της Joolify ενισχύουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση των καταναλωτών;

Επειδή τα Joolets αγοράζονται μόνο μία φορά. Από εκεί κι έπειτα οι πελάτες αγοράζουν μόνο τα Joollions. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται από τον πλανήτη μεγάλες ποσότητες εκπομπής ρύπων CO2. Κάθε φορά που αγοράζεται ένα καινούριο Joollion χωρίς να αγοράζεται και ένα καινούριο Joolet είναι σαν να ανακυκλώνονται τουλάχιστον 10 αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών.

let’s talk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

NEWSLETTER

Joolify your mailbox με νέες συλλογές, αποκλειστικές συνεργασίες, αποκλειστικά προνόμια και πολλά άλλα! Κάντε εγγραφή τώρα!