Skip to content

Πολλαπλασιάστε τις πωλήσεις σας με το πιο δημιουργικό και περιβαλλοντικά βιώσιμο κόσμημα στον κόσμο!

Οι Retailers χρειάζονται μοναδικά κοσμήματα για να ξεχωρίζουν

Εξασφαλίστε τώρα τη συνεργασία σας με τη Joolify
σε τρία απλά βήματα:

Τhe Joolify Effect

Μιλήστε με έναν από τους υπεύθυνους πωλήσεων της ομάδας μας!
Ανακαλύψτε γιατί η Joolify αξίζει να γίνει το κορυφαίο brand στη βιτρίνα σας.

1

Place your order

Βάλτε την παραγγελία σας και γίνετε αποκλειστικοί μας συνεργάτες στην περιοχή σας!

2

Start selling now

Επιλέξτε ποια κομμάτια από τις συλλογές μας Joollions θα βάλετε στα καταστήματά σας και προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες σας.

3

Τι είναι η Joolify;

Είναι πολλά παραπάνω από ένα κόσμημα. Είναι ένας δημιουργικός τρόπος έκφρασης. Είναι μια ευέλικτη εικαστική πλατφόρμα που πάνω της μπορείς να αποτυπώσεις τα συναισθήματα, το στιλ, την αισθητική σου και ό,τι γενικά σε εκφράζει, σε χαρακτηρίζει και σε αντιπροσωπεύει. Είναι ένα «ζωντανό» κόσμημα που αλλάζει και μεταμορφώνεται δίχως περιορισμούς, με μια απλή κίνηση! Με το Joolify μπορείς να είσαι πάντα ο εαυτός σου! Και όλα αυτά, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στη βιωσιμότητα του πλανήτη μας!

Το Joolify είναι το κόσμημα που οδηγεί σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα μπει στο κοσμηματοπωλείο!

Γιατί όμως θα επιλέξει ο πελάτης ένα κόσμημα Joolify και πώς θα έχω επαναλαμβανόμενες πωλήσεις;

O πελάτης αγοράζει μία φορά το Joolet που είναι το καινοτόμο κόσμημα-βάση (δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν, σκουλαρίκια, μανικετόκουμπα κ.ά.) και που η Joolify σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ελλάδα.

Πάνω στο κάθε Joolet κουμπώνουν τα εναλλασσόμενα tops, δηλαδή τα Joollions που επίσης σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.

Τα σχέδια των Joollions (των εναλλασσόμενων tops) είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητα! Για παράδειγμα, ο πελάτης αγοράζει ένα δαχτυλίδι (Joolet) και πάνω του εναλλάσσει τα Joollions που αγοράζει αναλόγως με το στιλ, τη διάθεση, την περίσταση και το πώς νιώθει!

Η φαντασία των σχεδιαστών της Joolify, και οι μελλοντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες, προσωπικότητες και celebrities εξασφαλίζουν μια συνεχή ροή κοσμημάτων και πωλήσεων!

FAQ

Γιατί Joolify;

Γιατί δημιουργούμε κοσμήματα που ευνοούν τη δημιουργικότητα των ανθρώπων, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Τι σημαίνει η λέξη Joolify;

Η λέξη joolify (modify your jools) είναι ένα ρήμα που έχουμε δημιουργήσει για να εξηγήσουμε τον τρόπο με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα σε άτομα όλων των ηλικιών και φύλων να μετατραπούν σε δημιουργούς των κοσμημάτων που φοράνε στην καθημερινότητά τους με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Πώς λειτουργούν τα κοσμήματα Joolify;

Το concept της Joolify για να λειτουργήσει απαιτεί την ύπαρξη των εναλλασσόμενων tops μας (Joollions) και των «κοσμημάτων-βάσεων» (Joolets) τα οποία φιλοξενούν τα Joollions. Ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα δύο μέρη «συνεργάζονται» είναι πολύ απλός και μπορείτε να τον ανακαλύψετε παρακολουθώντας το αντίστοιχο βίντεο:

Τι είναι τα joollions;

Τα Joollions (millions of jools) είναι τα εναλλασσόμενα tops της Joolify, τα οποία συνδυάζονται με τα κοσμήματα-βάσεις μας, τα Joolets.
Το μήνυμα της Joolify μέσω των joollions είναι απλό και ελκυστικό: δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει μόνος του “αμέτρητους” συνδυασμούς κοσμημάτων, με σκοπό να εκφράσει το styling, τη διάθεση και τα συναισθήματά του μέσα από το brand της Joolify, με μοναδικό και καινοτόμο τρόπο.

Τι είναι τα joolets;

Τα Joolets είναι τα καινοτόμα κοσμήματα-βάσεις (δηλαδή δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν κτλ.) που η Joolify σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ελλάδα. To Joolet (υποκοριστικό του jool) από μόνο του δεν θεωρείται ολοκληρωμένο κόσμημα, μιας και του λείπει το Joollion που το συμπληρώνει.

Γιατί τα κοσμήματα της Joolify ενισχύουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση των καταναλωτών;

Επειδή τα Joolets αγοράζονται μόνο μία φορά. Από εκεί κι έπειτα οι πελάτες αγοράζουν μόνο τα Joollions. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται από τον πλανήτη μεγάλες ποσότητες εκπομπής ρύπων CO2. Κάθε φορά που αγοράζεται ένα καινούριο Joollion χωρίς να αγοράζεται και ένα καινούριο Joolet είναι σαν να ανακυκλώνονται τουλάχιστον 10 αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών.

Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα που μπορεί να παραγγείλει ένα κοσμηματοπωλείο;

Υπάρχουν δύο πακέτα συνεργασίας:

α) 3.000€ + ΦΠΑ
β) 5.000€ + ΦΠΑ

Επιπλέον πλεονεκτήματα για σας!

Προσεγγίστε μεγαλύτερο κοινό που θα μιλήσει για εσάς, χωρίς να τους το ζητήσετε: Τα Joollions και τα Joolets μιλάνε από μόνα τους! Οι πελάτες σας θα δείξουν παντού τα καινοτόμα κοσμήματά τους και το κατάστημά σας θα αποκτήσει νέους πελάτες που θα αναζητούν προϊόντα της Joolify.

«Χτίζουμε» βιωσιμότητα για τον πλανήτη και τη μετατρέπουμε σε επαναληπτικές πωλήσεις στο κατάστημά σας: Η επιτακτική ανάγκη μείωσης ρύπων CO2 του πλανήτη σε συνδυασμό με την παγκόσμια ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για αγορές βιώσιμων αγαθών, αναδεικνύουν τα μοναδικά οφέλη της Joolify και κάνουν πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία πώλησης των Joollions και των Joolets.

Εγγυηθείτε εφ’ όρου ζωής: Τα κοσμήματα Joolify δεν θα χαλάσουν ποτέ αν γίνεται σωστή χρήση από τους πελάτες σας και αυτό αποτελεί ένα εργαλείο πώλησης στα χέρια σας.

Ξεκλειδώστε τη Δύναμη του Brand σας με την Joolify: Σάς δίνουμε τη δυνατότητα να ενισχύσετε τα μήνυματά σας και να χτίσετε βαθύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας. Tα εξατομικευμένα κοσμήματα της Joolify μετατρέπουν τον χρήστη σε πρωταγωνιστή της δημιουργίας των κοσμημάτων του σε καθημερινή βάση.

let’s talk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

NEWSLETTER

Joolify your mailbox με νέες συλλογές, αποκλειστικές συνεργασίες, αποκλειστικά προνόμια και πολλά άλλα! Κάντε εγγραφή τώρα!